dissabte, 25 de desembre de 2010

RECETARIO COLIMENSE DE LA IGUANA

Recetario  colimense  de  la iguana. Mèxic, Conaculta, 2000

Exemple de recepta:

Iguana  a la  Naranja.
Ingredientes:
1 Iguana  mediana
1.!/2  tazas de jugo de naranja.
2 naranjas  en gajos.
2 pimientos  morrones  verdes
1/4  de mantequilla  para  freír
sal y  pimienta  al gusto.
Preparación.
La  iguana se pela, se lava  y se  corta  en  pedazos;  se pone a  cocer  con poca   agua   y sal. Se escurre  y  fríe  en mantequilla 
se le agrega  el  jugo de naranja y los  pimientos  morrones  en rajas y se  deja  al  fuego lento por  10  minutos.
Se sirve adornada con los  gajos de   naranja.

Donació virtual de Marco Fabrizio Ramírez

3 comentaris:

  1. A mi no m'importaria avui menjar una iguana. No sé quin gust ha de tenir però si hi ha tot un receptari, dolent no ha de ser. De fet, abans la gent es menjava els dragons i les potes de granota són molt bones i fines.

    A veure si l'any que ve aconsegueixo una iguana per a impressinar la família!

    ResponElimina
  2. Jo tinc antigues receptes d'esquirol de la Comalada que ara pocs es menjarien. Diu que té regust a pi i no m'estranya!

    ResponElimina