Exemple de recepta:
Iguana a la Naranja.
Ingredientes:
1 Iguana mediana1.!/2 tazas de jugo de naranja.
2 naranjas en gajos.
2 pimientos morrones verdes
1/4 de mantequilla para freír
sal y pimienta al gusto.
Preparación.
La iguana se pela, se lava y se corta en pedazos; se pone a cocer con poca agua y sal. Se escurre y fríe en mantequilla
se le agrega el jugo de naranja y los pimientos morrones en rajas y se deja al fuego lento por 10 minutos.
Se sirve adornada con los gajos de naranja.
Donació virtual de Marco Fabrizio Ramírez
molt bó . bon nadal ¡
ResponEliminaA mi no m'importaria avui menjar una iguana. No sé quin gust ha de tenir però si hi ha tot un receptari, dolent no ha de ser. De fet, abans la gent es menjava els dragons i les potes de granota són molt bones i fines.
ResponEliminaA veure si l'any que ve aconsegueixo una iguana per a impressinar la família!
Jo tinc antigues receptes d'esquirol de la Comalada que ara pocs es menjarien. Diu que té regust a pi i no m'estranya!
ResponElimina