Miguel, Chaland ha estat possiblement l'hereu més inspirat de tota l'escola de Marcinelle, però també va beure -sens dubte- dels pares de la línia clara.
SM, no sé si el catàleg en qüestió el vas arribar a veure, però per si no és el cas, t'explicaré que la il·lustració està impresa en un paper especial, i adherida a la portada com uan mena de cromo, a l'estil dels vells àlbums de Tintin. Una autèntica delícia!
Clídice, la il·lustració és molt bona, tant a nivell gràfic com per tot allò a que fa referència, directa o indirectament: de L'orella escapçada a l'Atòmium, passant per Spirou i Matisse, sense oblidar els clàssics de l'aventura colonial. Una exquisidesa -una altra més- del gran Chaland!
porqué me recordará tanto a las viñetas de Tintin ?....
ResponEliminaPreciós!
ResponEliminaMolt bo!
ResponEliminaMiguel, Chaland ha estat possiblement l'hereu més inspirat de tota l'escola de Marcinelle, però també va beure -sens dubte- dels pares de la línia clara.
ResponEliminaSM, no sé si el catàleg en qüestió el vas arribar a veure, però per si no és el cas, t'explicaré que la il·lustració està impresa en un paper especial, i adherida a la portada com uan mena de cromo, a l'estil dels vells àlbums de Tintin. Una autèntica delícia!
ResponEliminaClídice, la il·lustració és molt bona, tant a nivell gràfic com per tot allò a que fa referència, directa o indirectament: de L'orella escapçada a l'Atòmium, passant per Spirou i Matisse, sense oblidar els clàssics de l'aventura colonial. Una exquisidesa -una altra més- del gran Chaland!
ResponEliminaJo amb en Chaland sempre tinc el mateix problema i és que el veig massa atintinajat... Però reconec que el problema és meu!
ResponElimina