Star va ser un referent de la contracultura des dels seus inicis fins la seua mort, i allà es van estrenar autors de casa que poc a poc van anar consagrant-se, Ceesepé el que més. Gràcies a Star vam conéixer als grans de l'underground americà, entre altres al gat Fritz del gran Robert Crumb -la seua publicació els va suposar un segrest, cosa dissortadament força habitual en aquella època. D'ànima anarquista, Star era la germana bessona d'Ajoblanco però en tebeo. Com bé diu l'Enric, aquesta portada no és la millor... però presenta al gran Druillet, l'antecedent d'en Moebius. A anys llum de la línia clara, i en canvi, tan estimada, la Star.
Completamente desconocida para mí.
ResponEliminaLa portada es sugerente.
Salut
El millor d'aquesta època era el "Solo para adultos"!
ResponEliminaNo és la millor portada d'Star, però he volgut posar la del número 1.
ResponEliminaÉs curiós, però tinc gravat al cervell una vinyeta i només una vinyeta d'un còmic publicat al Star, que vaig llegir a casa del meu cosí més gran.
ResponEliminaStar va ser un referent de la contracultura des dels seus inicis fins la seua mort, i allà es van estrenar autors de casa que poc a poc van anar consagrant-se, Ceesepé el que més. Gràcies a Star vam conéixer als grans de l'underground americà, entre altres al gat Fritz del gran Robert Crumb -la seua publicació els va suposar un segrest, cosa dissortadament força habitual en aquella època. D'ànima anarquista, Star era la germana bessona d'Ajoblanco però en tebeo. Com bé diu l'Enric, aquesta portada no és la millor... però presenta al gran Druillet, l'antecedent d'en Moebius. A anys llum de la línia clara, i en canvi, tan estimada, la Star.
ResponEliminaEstem d'acord. Star va ser la porta d'entrada a tot un món nou.
ResponElimina