dimarts, 18 de maig del 2010

RAIMON. QUAN TE'N VAS - T'HO DEVIA

RAIMON. Quan te'n vas - T'ho devia. Barcelona, Discophon, 1969. Disseny de coberta d'Equip Crònica.

11 comentaris:

  1. Ooooohhhh què maca!!!!!!!!! Aquesta no la tinc a la meva col·lecció, com és que no la tinc?????? (Saps que sóc una malalta de les menines... i perillosa!!). On l'has trobat?
    Gràcies Galderich, estic emocionada!!!

    ResponElimina
  2. la portada és bona, encara que no l'entenc massa. Ara em lapidareu però és que de Raimon en sé ben poc, no m'ha agradat mai :(

    ResponElimina
  3. Mari Carmen,
    Quan en trobi una t'ho dic!
    No eres tu una "anònima" a qui ja fa un temps li vaig passar l'enllaç de les caràtules de l'Equip Cronica com la que tens en aquesta caràtula i volia fer un bloc sobre les menines?

    ResponElimina
  4. Clídice,
    Si vas viure una fase punkie és normal que no t'agradés en Raimon...
    Sobre la portada, per a l'Equip Crònica, les menines i altres figures de la pintura espanyola barroca eren símbols de l'autoritat (franquista).

    ResponElimina
  5. Molt bona portada. Una menina un tan estranya.

    ResponElimina
  6. El disc: tènguins!
    També tinc algun dels meus apunts de les menines de fusta que s'exposaven a la Maeght de Montcada a l'any 83..., i unes molt "divers" Menines de l'Ana Miralles d'aquella mateixa època.
    I, tirant mà de l'erudició de barri, dic que "aquell pis a Maragall que mai ens ha fet gràcia" que canta el Raimón, era a la cantonada amb Amilcar damunt la pastisseria Mas.

    ResponElimina
  7. Clicli, a mi em passa coma tu: al Raimon cal honorar-lo i tot això per formar part d'un col·lectiu que es va destacar per la reividicació d'uns senyals d'identitat matxacats pel franquisme...però a mi sempre m'ha semblat que canta fatal, i rasca la guitarra pitjor que els gats del meu jardí.

    ResponElimina
  8. Girbén,
    Posat en contacte amb la Mari Carmen que t'estarà agraïda, que és una fans de les Menines!

    ResponElimina
  9. Leblansky,
    "¡Váyase señor Leblansky, váyase!"
    Ara entenc perquè t'agrada el que t'agrada i cada divendres ens vas passant aquells saldos que ni en vídeo són fumables! T'ho permetia perquè estaves en crisi, però això ja no t'ho permeto (malgrat que reconec que no és el millor guitarrista del món)!
    Ara ja no estic arrepentit del que li vaig fer a l'Home Invisible!

    ResponElimina
  10. Konills, la portada de l'equip Crònica m'agrada, no obstant, les opinions d'alguns comentaristes m'han enfurismatde ple.
    Això em passa per tafanera.
    I pensar que anava a tots els concerts d'en Raimon a la Facultat de Dret i que sempre ens cantava el "Diguem,no" i havíem de sortir per cames...
    Leb, tu no vas ser matxacat pel franquisme??

    ResponElimina
  11. Ninona,
    Tu a la facultat de dret devies anar a lligar... i et trobaves amb el problema de la policia!

    ResponElimina