dimecres, 14 de març del 2012

Orquesta Bizarros, d'Augusto Algueró




Osquesta Bizarros, dirigida por Augusto Algueró, presenta sus últimas canciones. Con Roberto Van, vocalista de Orquesta Bizarros, que tanto ha contribuido a los éxitos de la misma.

Avenida de la Luz
5 de junio de 1942, a las 6 de la tarde
Invitación

6 comentaris:

  1. No podien haver triat un nom millor: bizarros de cap a peus, incloent-hi les lletres de les cançons. Si "guau, guau" no té per on agafar-la, "eterna enamorada" la supera. Un post antològic, el d'avui.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És evident que hi ha altres mons, però tots són aquí.

      Elimina
  2. Estic d'acord amb en Leblansky, mai un nom havia estat tant ben triat. Lletres, cançons, estètica... tot fa un conunt molt equilibrat! Per això es genial...

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'estètica és brutal. No hi ha per on agafar-ho. I el nom... m'agradaria saber com deuria sonar al públic de l'època.

      Ara, l'espectacle a l'Avinguda de la Llum havia de ser impagable!

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  3. Hola, com va tot? Tinc un blog dedicat a Cobles, Orquestres i Conjunts de Catalunya, em baixo aquestes fotos i en faré una entrada. Us volia demar si algú té fotos d'aquest tema i me les vol enviar, li ho agraïré. Deixo tres enllaços: 1) el meu correu = jlm_54@hotmail.com 2) el meu blog = http://fotosformacionsmusicalsdecatalunya.blogspot.com.es/ i 3) Un youtube de Bizarros, instrumental, que si us el fan escoltar i us diuen que és una orquestra americana de renom us ho creurieu (magnífica intervenció del trompetista de Les Borges del Camp Jaume Miralles (http://ca.wikipedia.org/wiki/Jaume_Miralles_i_Toda); l'enllaç a youtube és = http://youtu.be/5v5fW57DyUc
    Rebeu tots una cordial salutació !
    Josep Loredo

    ResponElimina