dimarts, 12 de març del 2013

TOM SAWYER (3)










Las aventuras de Tom Sawyer
Text de Mark Twain
Il·lustracions de Walter Trier
Editorial Juventud, Barcelona, febrer de1957

11 comentaris:

  1. Fantàstic! Trier m'encanta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Enric, ja en som dos. Personalment, el considero un dels millors il·lustradors del segle XX, especialment pel que fa a la literatura juvenil.

      Elimina
  2. Endevino un camí de sinergies ocasionals que avui enllaça Vic amb les ribes del Mississipi: http://decasaalclub.blogspot.com.es/2013/03/al-detall.html

    El Trier és un epònim de la gràcia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Girbén, acabo de passejar-me pel caminet que dius :)

      Elimina
  3. Coño con GIRBÉN....¡¡¡¡ como mínimo encajadoremante almodovariano....Jo també endivino....Si no fos...

    Yo, según las rocas de Moldavia, mezcladas con los posos de café de Transilvania, adivino un vademacum de contingencias inergentes a las sugerencias actualizadas (según el indice Tom y Jerry ) que van desde las barracas de Montjuich, hasta la desembocadura del Llobregat) ...Solo eso...endivino.....Mas divino que de en.

    No se me enfade, en Girbén....Galderich le explicará que soy un ente extraño....Por meterme con Ud le debo una buena y sugerente invitación...obras de arte (que las hay) aparte.

    Un abrazo. Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Qui no sigui mandrós podrà veure uns lloms de Twain a la il·lustració d'avui del Club vigatà (on el Sawyer segur queda inclòs). I, si és capaç d'insistir, podrà llegir-hi l'efecte d'una proposta de lectura de Twain en la canalla d'avui. Potser vagi errat, però vull sostenir els contactes que deia endevinar; coños hispànics apart.

      Elimina
    2. Miquel, però que et sembla aquest Trier?

      Elimina
  4. Trier és molt bo, però aquí no llueix prou i la coberta no m'agrada gens.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carles, coincideixo al cent per cent: tant la sobrecoberta com la coberta són molt fluixes. M'agaden tam poc les dues que no sabia quina posar primer, i finalment em vaig quedar amb la coberta, ja que la sobrecoberta -la que està a color- presenta un Tom Sawyer que més aviat sembla el seu germà Sid, aquell que és de òstia.

      Elimina
  5. Respostes
    1. Mari Carmen, amb tanta coberta d'en Huck i en Tom, alguna l'havia d'encertar, haw, haw! Però personalment, jo em quedo amb la de Trier per al Huck Finn.

      Elimina