dimarts, 24 de novembre del 2009

ESTE HOGAR ES CATOLICO

Rètol exterior (11x19 cm.) de porta exterior mexicà (anys 90) per evitar certes visites...

17 comentaris:

  1. Interessant !
    Per aquí no confessem tant les nostres creences i les comunitats de veïns només decideixen posar el cartell de "NO S'ADMET PUBLICITAT"

    ResponElimina
  2. Ha, ha... això no és confessar les creences sinó que no t'atavalin els que fan proselitisme! T'estalvies la tabarra!

    ResponElimina
  3. I no hi ha una versió per evitar que et facin propaganda per telèfon??

    ResponElimina
  4. doncs mira tu, a mi això no em va funcionar mai, fins que no vaig dir-los: no us hi gasteu, aquí som ateus, no van parar. Ara em miren amb cara de commiseració, però quin descans! :)

    ResponElimina
  5. Ha, ha, sempre es pot deixar gravat al contestador telefònic . ." HA TRUCAT A UN DOMICILI ATEU, INSUBMÍS, REPUBLICÀ, COMUNISTA,. .. . (el que calgui per tal d'evitar pallisses de marketing o mentals) ABSTENIR-SE DE DEIXAR CAP MISSATGE QUE NO COMBREGUI AMB LA NOSTRA DOCTRINA "
    Quines idees oferiu, corro a posar-la en pràctica !!

    ResponElimina
  6. Ha, ha, sempre es pot deixar gravat al contestador telefònic . ." HA TRUCAT A UN DOMICILI ATEU, INSUBMÍS, REPUBLICÀ, COMUNISTA,. .. . (el que calgui per tal d'evitar pallisses de marketing o mentals) ABSTENIR-SE DE DEIXAR CAP MISSATGE QUE NO COMBREGUI AMB LA NOSTRA DOCTRINA "
    Quines idees oferiu, corro a posar-la en pràctica !!

    ResponElimina
  7. Salvador,
    La versió telefònica estaria bé per venedors varis...

    ResponElimina
  8. Clídice,
    Jo tinc un germà que cansat dels testicles de Jehovà els va obrir la porta amb una xilaba que va comprar al Marroc i que feina servir per estar per casa (si, ja ho sé, sóc d'una família molt freaky i així estic!). A partir d'aquell moment mai més van tornar!

    ResponElimina
  9. Carme J.,
    Llavors és quan et truca el del banc per dir-te que ja et té (tenia!) preparat el crèdit que havies demanat...
    I el que és pitjor, llavors et truquen tots els diversos partits extraparlamentaris per si et vols apuntar, col·laborar...

    ResponElimina
  10. En la ventana de las casa de mis padres hay uno exactamente igual.

    ResponElimina
  11. JO soc tan empàtic -potser la paraula adient és "bleda"- que els testimonis de Jehovà em fan pena, i quan trucaven a casa, sempre me'ls escoltava i fins i tot els convidava a una fanta. Ara, com que hi visc al cul del món, aquí per no haver-hi no n'hi ha ni testimonis de Jehovà.
    Ah, i la placa aquesta és una troballa, només li falta acabar amb un "¡Viva la madre que me parió!"

    ResponElimina
  12. home si a la fanta hi afegeixes ganxitos vinc jo a fer proselitisme d'alguna cosa, dels marcians del setè dia va bé?

    ResponElimina
  13. Marco Fabrizio,
    És lògic que els teus pares en tinguin un d'igual perquè el vaig comprar a Mèxic!

    ResponElimina
  14. Leblansky,
    A mi em passa igual però mai ningú se m'ha apropat per fer-me proselitisme de res. Pel carrer moltes vegades no em donen ni les octavetes de propaganda... Tanta mala pinta faig? :-(

    ResponElimina
  15. Clídice,
    El Leblansky viu a una mica més enllà de la punta del món! Per anar-hi li has de demanar alguna cosa més que fanta i ganxitos que tu ets de bona cuina! Una paella com a mínim, que és valencià!

    ResponElimina
  16. crec que sé on viu en Leb, vaig passar-hi força temporades més o menys a prop. I jo sóc de bon conformar, amb uns ganxitos virtuals ja passo, que no veus que sempre estic fent règim :(

    ResponElimina
  17. Clídice: marcians, OVNIS i gaites similars són una de les meues passions, o sigui que qualsevol penjat que se'm presenti amb el rollo aquest, serà benvingut. Soc radicalment incrèdul però m'ho passo genial sentint histories d'estraterrestres!

    ResponElimina