dilluns, 29 de novembre del 2010

DIENST'S SCHULE FÜR DAS NICKEL-SILBER-FLAGEOLET

Dienst's schule für das Nickel-Silber-Flageolet. (235 x 310 mm)
Litografia 1 tinta
Any: 1910
Impressor: C.G. Naumann, Leipzig



6 comentaris:

  1. Entre l'alemany i els gràfics em sembla que em quedo sense aprendre a tocar la flauta, per què és algun tipus de flauta, o flautí o flabiol?

    ResponElimina
  2. Sigui el que sigui té pinta de ser un mètode fàcil, fins i tot per algú amb orelles de suro com jo!

    ResponElimina
  3. Me gustaría que, en las donaciones virtuales, se pudieran explicar los entresijos de lo que se dona. A los analfabetos totales como yo en música, nos gustaría saber el como, el porqué , el tipo de método, cuando se imprimió, quién lo hizo y el porqué. Se que es demasiada exigencia, pero presupongo que el que tiene esta belleza en casa, sabe por lo mínimo lo que significa. Yo no. Y es por eso por lo que miro y me introduzco en la página. Gracias por poner algo bello, algo que intuyo importante pero que carezco de criterio para poder valorar. salut

    ResponElimina
  4. Jo no en sé de música però em del que es tracta és de penjar imatges suggestives. Si en sabés més si que posaria alguna cosa.
    Del que es tracta sobretot és que a partir dels comentaris anem bastint la imatge... o no?

    ResponElimina
  5. Sembla una partitura, en la qual en lloc de posar les notes musicals, diu els forats de la flauta que s'han de tapar amb els dits d'acord amb la numeració de la il·lustració.

    ResponElimina
  6. La professora de música em diu que és un tipus de flauta que es diu flageolet.

    ResponElimina