dimarts, 15 de gener del 2013

HUCKLEBERRY FINN (I)





Coberta, contracoberta i guardes interiors.
Text de Mark Twain
Il·lustracions de Lilli Carré
Penguin Books, USA, 2009

11 comentaris:

  1. Ostres, avui fins i tot m'ha agradat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Galderich, això demostra que no tens tan mal gust com semblava, haw, haw!

      Elimina
  2. Una mirada curiosa. La il·lustració nocturna és molt bona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Enric, a mi em va semblar una molt bona plasmació gràfic de tot el que representa la novel.la de Twain: la ingenuitat, el viatge sense fi, l'aventura, la fuga, i el Mississipi, és clar :)

      Elimina
  3. Por nocturna...pero no le encuentro nada...salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Miquel, es que de noche todos los gatos son pardos, aquí y en el Mississipí (no me he podido resistir al ripio facil, lo siento ;)

      Elimina
  4. La pega -i reconec que és meva- és que m'agrada tant el Huck Finn, i són tan persistents les imatges que vaig forjar-me'n de petit, que ara se'm fa difícil d'acceptar-ne unes altres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Girbén, en Huck és un dels meus herois -o potser seria millor dir-li antiheroi-, i entenc el que dius. M'agradaria saber quin va ser el teu Huck Finn "il.lustrat" d'infància. Com que penso passar-me una bona temporada publicant els diversos Hucks que tinc a la meua llibreria, espero encertar-la algun dia :)

      Elimina
    2. El cas és que no recordo que fos il·lustrat. Era el Huck de mon pare: una edició dels anys 40 (tapa dura, entelat en roig i portada tipogràfica). No l'he trobat a la xarxa. Quan passi per Llinars el cercaré manualment. Ah, i encertar-la ja ho has fet avui ;)

      Elimina
  5. Aquest és el típic llibre que a la prestatgeria de casa, es posa, directament de cara, arrepenjat als lloms dels altres llibres! D'una altra manera, seria una injustícia amagar-lo! :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carme, estava segur que aquest seria del teu gust :)
      Jo també tinc aquest costum de posar de cara els llibres amb cobertes xules, i en el cas dels Huck Finn, en tinc uns quants. Espero encertar-la també dimarts vinent i l'altre i l'altre i... es nota que col·lecciono il·lustracions de Huck Finn?

      Elimina