dimecres, 2 de juny del 2010

EL DESTINO REVELADO POR LAS CARTAS


Text del Professor Vadsky
Il·lustarció d'autor desconegut
Editorial Ameller, Barcelona, 1959

6 comentaris:

  1. No està malament malgrat que té problemes de composició i d'espai que no estan del tot ben resolts.

    ResponElimina
  2. A jutjar pel somriure de la protagonista, aquest llibre (¿?), només ensenya a llegir els aspectes positius de la fortuna...almenys, no fa cara de què el destí li depari un fracàs amoròs ni una traïció inminent...
    A casa teniem un aparell per fer xurros, que la capsa, debia ser dibuixada pel mateix autor. Fins i tot diria que era la mateixa senyora!
    ;-)

    ResponElimina
  3. Com que la tinc vista, sé quina bonaventura està celebrant aquesta senyora: a base de matar-se fent hores extres, el seu home li acaba de comprar una rentadora Bru de tambor. I ara ja està parlant del 600 i qui sap si d'un terreno a Vallirana!

    ResponElimina
  4. Veient la senyora i aquest somriure, imagino una mica com deuria ser l'enigmàtic Professor Vadsky, que segurament fou batejat com a Josep Garcia. I efectivament, la composició molt fluixa. Tot i així, reconec que li faria un cop d'ull.

    ResponElimina
  5. Li dono tota la raó a Carme de la meva maleta, la imatge d'aquesta senyora recorda l'aspecte publicitari de les mestresses de casa de l'època i escau més x fer un anunci culinari que a llegir cartes.
    No imaginava que per llegir el futur calgués portar davantal. . . . deu ser un futur molt brut!

    ResponElimina
  6. doncs jo no li faria cap cop d'ull, una lectura de cartes amb davantal? uf! encara m'endosen una catalítica o ves a saber què! ;)

    ResponElimina