dimarts, 19 de gener del 2010

COMITIVA REGIA EN EL CASAMIENTO DE S. M. EL REY DE ESPAÑA DON ALFONSO 12... VICTOR SABATER, 1883

Fragments de la Comitiva regia en el casamiento de S.M. el Rey de España Don Alfonso 12 con S.A.I. y R. la Archiduquesa Dª Maria Cristina de Austria con el trayecto desde la Real Basilica de Atocha a Palacio el dia 29 de Nobre. de 1879. Autor: Vives Sabater. Imprenta Fortuny, Madrid, 1883. (Cromolitografia de 17,5 cm. d'alçada i uns 25 m. de llarg una vegada units tots els fulls)

Dedicat a la nostra pubilla Gemma Palazón que se'ns casa aquest dissabte. Intentarem anar d'etiqueta i amb el cotxe net...!
























11 comentaris:

  1. Osti el cotxe. . . .no havia pensat en rentar-lo i ho necessita !! Haurem de llogar carroça i cavalls, la G.Palazon ho mereix!!!

    ResponElimina
  2. I quan vagis a la pelu no oblidis de portar-te el MP3 per a boicotejar les SGAE!

    ResponElimina
  3. ja em direu que micciono fora de test, però sempre m'han fet gràcia aquests gravats perquè em fan pensar: tanta finor i tanta reialesa, imagino que devien dur els cavalls en dejú no? perquè l'única vegada que he anat en cotxe de rodes, entre el meteorisme de l'animal i les seves deposicions, vam quedar ben arreglats. I aquí hi ha molta bèstia! ;P

    ResponElimina
  4. Ha, ha... tu sempre tant pragmàtica! D'això se'n diu una experiència traumàtica...
    En aquella època estaven més acostumats a les fragàncies corporals (no es dutxaven), als menjars que atufaven (no hi havia neveres) i al "caliu" animal en forma de fems...
    Eren altres temps!

    ResponElimina
  5. A mi sempre m'han agradat aquestes tirallongues, em recorden als retallables que feia de petit.

    ResponElimina
  6. Clídice, quan vaig estar a Bèlgica vaig coincidir amb unad esfilada on hi paasava tota la noblesa, amb cavalls i carros de cavalls, i em va sorprendre que cada en mig i al final de la comitiva hi havia un vehicle recullidor de bonyiga.
    I quan es va acabar la parada, vaig entendre que no era mala idea: la gentada que ens haviem quedat esperant que passés, ho hauriem trepitjat tot sense adonar-nos.

    ResponElimina
  7. Leblansky,
    Precisament és un imprès pensat com a retallable i perquè hi juguessin els nens (en aquest cas aristocràtics!).
    Suposo que deus guardar la bandereta per a saludar els nobles mentre passaven... no puc esperar menys de tu!
    I ara que ho dius, potser un dia d'aquests publicaré una bandereta que es va fer servir quan va venir de visita el rei Alfons XIII. No sé, però, si posar-la a la galeria X perquè és molt forta!

    ResponElimina
  8. Galderich, quasi que em lio a òsties per aconseguir una de les banderetes belgues que molta gent duia, que hauria estat un fetitxe inesperadament especial del viatge, però finalment no la vaig aconseguir, què hi farem!

    ResponElimina
  9. No em puc fiar de tu...
    Està bé, tu ho has volgut, algun dia d'aquests penjo la bandera espanyola de l'Alfons XIII i si m'ho pregunteu fins i tot us diré d'on l'he tret... :-)

    ResponElimina
  10. Ha, ha... aquest era el pare del cametes!
    Al cametes el van felicitar per a la boda amb una bomba de regal! Hi ha gent molt generosa fent obsequis nupcials!
    Del trauma en cametes es va afeccionar a les pelis porno... veus com tot lliga?

    ResponElimina