divendres, 8 de gener del 2010

HOTEL TERRAMAR PALACE (SITGES)

Prospecte de propaganda de l'Hotel Terramar Palace de Sitges (anys 20).
Donació virtual de Beli Artigas

7 comentaris:

  1. imagino que la ziga-zaga vol fer-nos pensar en el mar. A la primera no ho aconsegueix, és una llàstima. M'agrada que sigui tant "net" però :)

    ResponElimina
  2. A mi m'agrada aquesta sobrietat i que una línia pugui dir tantes coses.

    ResponElimina
  3. No puc estar-me'n... Un productor de cava del Penedès, intentant excitar la meva excitada creativitat quan pretenia fer forts els seus productes en l'àmbit dels seus somiejos, em deia: Imagina esas terrazas de Sitges... las del Terramar o las de l'Atlàntida... Esa maravilla universal..
    I vaig dissenyar-li una peça que tira d'esquenes (crec encara), però ell no va ser prou valent.

    ResponElimina
  4. Girbén,
    La volem com a donació virtual ara mateix! Que el productor no tingui ni idea només demostra que pot tenir molta qualitat. Ho volem comprobar!

    ResponElimina
  5. Cap pega -que a l'hora de ser desprès en qüestions de drets d'autor no tinc rival-!
    Es tractava d'una copa de cava modificada: amb un sistema de llum led a la peanya, el feix del qual s'enfilava pel fust a fi de fer resplendir el beuratge escumejant com una llanterna.
    Au si no hauria sigut un llum de promissió a les festes sitgetanes!
    Afegiré que el productor de cava (que era de Madrid, i al qual vaig estirar-li una anyada misèrrima d'euros després mil esforços), ara està a punt de fer fallida; no com jo, que ja la visc intrinsecament.

    ResponElimina
  6. Primer de tot, gràcies per publicar la foto!!! per ser dels anys 20 té una tipografia molt moderna.... i a més a més li heu tret molt de suc en un moment..... jo també vull veure l'anuncid'en Girbén..... la veritat és que ara Sitges no està molt per cava, però aquest senyor del Penedès que proposa com a "maravilla universal" l'Atlantida, segur que el record d'aquest disco el deu tenir sota els efectes del seu producte.....

    ResponElimina
  7. Sitgetana Beli: quan el cavista Sr. Sancho em va fer l'encàrrec tot recordant l'Atlàntida -i d'això en farà uns 7 anys- ja era un home molt granat... De fet havíem entrat en contacte per una premonició del seu net. Sembla que de Sitges n'hi ha hagut un munt, i això inclou el meu.

    ResponElimina