FERNANDO SÁIZ I EUSEBIO CIMORRA. Cartilla escolar antifascista. València, Ministerio de instrucción Pública y Bellas Artes, abril 1937 (1a edició) Disseny de Mauricio Amster a partir de fotografies de Fernando Sáinz i Eusebio Cimorra.
El disseny d'Amster és perfecte, i la seua proposta estètica actualment encara s'imita sense arribar-li. El contingut, actualment, a mi em resulta simpàtic. L'any 37, ves a saber.
Todo, igualmente las manifestaciones de arte fascista, piden contextualixzación, en efecto... lo que no ha de servir para disculpar lo que en ambos casos es pura propaganda totalitaria. El diseño es excelente, la intención, perversa... como en el arte fascista, insisto. Qué le vamos a hacer...!
Mi Le-nin me mi-ma y a-ma-sa la ma-sa.
ResponEliminaAllau, així m'agrada. Es nota que vas anar a escola de capellans!
ResponEliminahahahahahahaha aiiiiiii siejkeeee :P
ResponElimina(l'antifeixisme em fa tanta por com el feixisme tu)
Clídice,
ResponEliminaContextualitzem, contextualitzem...
ja ho sé ja, però avui m'he llevat amb els ulls del segle XXI i no trobo les ulleres de contextualitzar, què vols! :P
ResponEliminaEl disseny d'Amster és perfecte, i la seua proposta estètica actualment encara s'imita sense arribar-li. El contingut, actualment, a mi em resulta simpàtic. L'any 37, ves a saber.
ResponEliminaAmb el disseny hi estic d'acord... amb el contingut, encara que el contextualitzo, em costa una mica més!
ResponEliminaTodo, igualmente las manifestaciones de arte fascista, piden contextualixzación, en efecto... lo que no ha de servir para disculpar lo que en ambos casos es pura propaganda totalitaria. El diseño es excelente, la intención, perversa... como en el arte fascista, insisto. Qué le vamos a hacer...!
ResponEliminaEs así. El primer paso es aceptarlo y sacarnos de encima cierto tabú en decirlo.
ResponElimina