dimarts, 8 de desembre del 2009

¡MUJER..! TU FELICIDAD CONYUGAL ESTÁ EN TUS MANOS. DISSENY MONLEÓN

Calendari de la fecundació per a ús de la dona segons els darrers resultats de les recerques científiques d'eminents ginecòlegs (14 x 10 cm.), 1935, dissenyat per Monleón per a l'editorial Estudios de València.

11 comentaris:

  1. huas! jo això ho conec! ho feia servir la meva sogra com a anticonceptiu! el resultat es diu Felip i és pare dels meus fills! un penalty dels de debò, no com els del Cristiano Ronaldo! :P

    ResponElimina
  2. Clídice, la nostra generació està en deute amb un tal Dr. Ogino que va facilitar el boom dels anys 60! Tants monuments xorres que es fan i ens oblidem de les essències!

    ResponElimina
  3. Mira que havia sentit a parlar d'aquest Dr. Ogino, i no havia vist mai el seu "descobriment".... però no el penso seguir, pq mol fiable no el veig, eh Clídice?!!!

    ResponElimina
  4. Criticartt,
    Aquest invent és anterior al Dr. Ogino, que això és de l'època de la República. El Dr. Ogino es va posar de moda a Espanya cap els anys 60 i mira, gràcies a ell, la Clídice té el seu Felip...

    ResponElimina
  5. Doncs sí que ve d'antic, això!!! I mira que sembla una revolució moderníssima, això de portar un calendari de fecunditat...

    He de dir que quan he llegit el títol de l'article al lector rss m'he imaginat una altra cosa! hahahaha Això del calendari m'ha sorprès molt!

    ResponElimina
  6. Núr,
    Es que sempre penseu amb el mateix...

    ResponElimina
  7. Hi ha que veure el retrocés que vam fer després de la República !
    De totes maneres, aquest títol entra en una contradicció important. Si afirmen que la felicitat conjugal de les dones està en les seves mans, per a què coi necessitaven cap calendari de fecundació?

    ResponElimina
  8. Bamboo,
    Tot se us ha d'explicar... per dir-li a la parella que aquells dies te migranya i que no hi ha assumpte! És per orientar-la perquè si li explica el tema de les ovulacions i la fertilitat l'home no ho entèn (de fet no entenen res!) però ella si, i així va més orientada...

    ResponElimina
  9. Galderich, sembla mentida que dedicant-te a la màgia i venint el comentari de la Bamboo, encara no hagis captat que es referia més aviat als jocs de mans.

    ResponElimina
  10. Realment és veritat que no enteneu res els homes !!! TOT SE US HA D'EXPLICAR. . .
    Repeteixo, SI LA FELICITAT DE LA DONA ESTÀ EN "LES SEVES MANS" no calen, calendaris, controls d'ovulació, anticonceptius, ni..... homes. . . . . Ara, si, ja??

    ResponElimina
  11. Mira encara en queda algún de minimament espaviladet!
    Felicitats Leblansky !

    ResponElimina